Computerreparatie Den Haag

Computerreparatie Den Haag

Is uw computer beschadigd, kapot of simpelweg ouderwets? Ongeacht het probleem met uw conputer, Mac Medic Den Haag lost het voor u op. Onze bevoegde monteurs op locatie in Den Haag hebben ervaring met het repareren van allerlei computers. Bij ons is uw pc dus in goede handen! Naast reparaties doen wij ook andere dingen. Denk hierbij aan het uitbreiden van het geheugen of een onderhoudsbeurt uitvoeren. Dit doen wij op alle soorten computers en laptops. Heeft u vragen over de reparatie van uw computer bij Mac Medic Den Haag? Neem dan snel contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Ook kunt u nu direct via onze site al een afspraak maken.

Hoeveel kost repareren computer in Den Haag?

Misschien wel de meest gestelde vraag. “Hoeveel kost het om mijn computer te laten repareren?”. Deze vraag is niet zo 1-2-3 te beantwoorden. De prijs van de reparatie is namelijk afhankelijk van de schade zelf. Is er sprake van ernstige schade of een erg ingewikkeld probleem, dan zal de reparatie wat duurder zijn. Als het probleem echter zo gevonden en opgelost is, dan valt de kosten lager uit. Als u precies wilt weten hoeveel de reparatie gaat kosten, kijk dan op onze website. Wij hebben alle typen schade en mankementen aan computers uitgelicht. Bij elk van deze staat hoeveel het gaat kosten en hoelang de reparatie ongeveer gaat duren. Zo weet u waar u aan toe bent.

Gecertificeerde en ervaren monteurs repareren uw pc

We begrijpen het. Het is best eng om je computer zomaar af te geven aan een vreemde. Wij verzekeren u echter dat uw pc bij ons in goede handen is. Onze monteurs beschikken over jaren aan werkervaring en zijn bovendien allemaal gecertificeerd. Ze zijn Apple Certificied Technician en zijn dus bevoegd om uiteenlopende elektrische apparaten te repareren. Dit doen zij niet alleen zorgvuldig en nauwkeurig, maar ook efficiënt en snel. U heeft uw pc dus al snel weer terug.

Computer binnen no-time klaar bij reparatie Mac Medic Den Haag

Veel mensen zijn bang om hun pc dagen of misschien wel wekenlang kwijt te zijn wanneer ze deze laten repareren. Gelukkig is dit helemaal niet nodig. Doorgaans zijn de reparaties binnen een dag klaar. Soms zelfs binnen een uur! In dat geval kunt u gewoon bij ons op locatie blijven wachten tot uw pc helemaal gerepareerd is. U mag gebruik maken van onze Wi-Fi en krijgt een kopje koffie aangeboden. Het is overigens geen probleem als u niet kunt blijven wachten. In dat geval kunt u uw gerepareerde computer op een later tijdstip of op een andere dag weer ophalen.

Meekijken met reparatie?

De laatste jaren staan wij het toe dat klanten meekijken met de reparatie van hun computer bij ons in Den Haag. Dit is voor de klant fijn, aangezien die precies ziet wat er met zijn pc gebeurt tijdens de reparatie.

6 maanden garantie

Om u er van te verzekeren dat wij ons werk 100% goed doen, heeft u na de reparatie als klant recht om maar liefst 6 maanden garantie. Blijkt dat de reparatie niet goed is uitgevoerd? Dan zullen wij dit spoedig alsnog voor u doen. We kunnen met blijdschap echter stellen dat deze regeling niet of nauwelijks nodig is.

No fix , no fee

Wij hanteren inmiddels al jarenlang een zogenaamde no fix, no fee regeling. Wat dit inhoudt? Als het, om wat voor reden dan ook, niet lukt om uw computer te repareren, dan hoeft u niks te betalen. Op deze manier wordt de mislukte reparatie toch netjes afgehandeld.

100% hoogwaardige en gekeurde onderdelen

Tegenwoordig gebruiken steeds meer reparatiebedrijven onderdelen besteld van een Chinese website. Het is onbekend waar deze precies vandaan komen, of ze gekeurd zijn en of ze überhaupt wel te vertrouwen zijn. Wij daarentegen, maken alleen maar gebruik van onderdelen van de fabrikant zelf. Deze onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn meerdere malen gekeurd en zijn hierdoor betrouwbaar. Door gebruik te maken van deze onderdelen kunnen onze klanten met hun gerepareerde computer weer jarenlang mee.

Hoe zit het met de verzekering?

In sommige situaties kan het zijn dat de verzekering de kosten van de computerreparatie in Den Haag dekt. Dit hangt echter af van de situatie en de verzekeraar. Daarom kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar en hier naar vragen. Het kan u wellicht flink wat geld schelen! Wel kunt u bij ons alvast gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Al uw gegevens blijven behouden

Ook over uw gegevens hoeft u zich geen zorgen te maken. Al uw gegevens blijven tijdens het repareren van uw computer bij Mac Medic gewoon behouden.

Onoplosbaar probleem

Heel soms lopen onze monteurs tegen een probleem aan dat zij in eerste instantie niet herkennen en kunnen oplossen. Hier zetten wij dan meerdere monteurs op. Toch kan het zijn dat er hier sprake is van een zo goed als ‘onoplosbaar probleem’. Ondanks de naam weten onze monteurs deze toch erg vaak op te lossen. Dit kost echter wel wat meer tijd. U moet uw computer in zo’n zeldzaam geval dan wat langer missen. Wij houden u dan op de hoogte over de vooruitgang van de reparatie.

Extra opslaggeheugen en onderhoudsbeurten

Wij voeren niet alleen computerreparaties uit. Nee, ook als u uw werk- of opslaggeheugen wilt uitbreiden moet u bij ons zijn. Dit doen wij snel en voor een voordelige prijs. Daarnaast bieden wij ook onderhoudsbeurten aan. Dan lopen we uw complete computer na op problemen, maken we deze schoon en zorgen er voor dat deze weer helemaal goed werkt. Kijk voor meer info verder op onze website.

Computer reparatie Den Haag? Maak een afspraak!

Wilt u uw computer laten repareren? Maak dan een afspraak bij Mac Medic Den Haag. Dit is dankzij onze online agendatool zo gedaan. U selecteert simpelweg ‘Computerreparatie’, het probleem en vervolgens een dag en tijdstip. Staat het probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Zonder afspraak

Zonder afspraak kunnen wij u ook helpen. Loop simpelweg eventjes bij ons naar binnen. Wij kunnen vast wel wat tijd vrijmaken om u verder te helpen. Kijk voordat u langskomt wel eerst eventjes naar onze openingstijden, zo wordt voorkomen dat u voor een dichte deur komt te staan.

Theresiastraat 69-A

Waar wij gevestigd zijn? In de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. In de omgeving zijn meer dan genoeg parkeergelegenheden en het Centraal Station is om de hoek. Ook met ander vervoer zijn wij prima bereikbaar.