Pc

PC reparatie Den Haag 


Wanneer uw PC beschadigd is, kan dat erg vervelend en storend zijn. Daarom is het slim om de reparatie van uw PC snel te laten uitvoeren door de experts van Mac Medic Den Haag! Zij weten precies wat zij doen dankzij hun vele jaren werkervaring. De monteurs voeren de reparatie snel en nauwkeurig uit, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw computer. Ook met problemen aan uw laptop kunt u bij ons terecht. PC beschadigingen en mankementen die wij vaak oplossen zijn onder andere: niet werkende software, een kapot moederbord of een verouderde voeding. Ook kunnen wij de prestaties van uw PC verbeteren door bijvoorbeeld extra geheugen in te bouwen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 
 

Kosten reparatie PC bij Mac Medic Den Haag

Hoeveel de reparatie van uw PC op onze locatie in Den Haag gaat kosten staat niet altijd vast. De prijs van de reparatie is namelijk afhankelijk van het soort schade. De prijs valt bijvoorbeeld lager uit wanneer er slechts sprake is van schade aan de software van de computer. Als de hardware (het geheugen, het moederbord, de videokaart, etc.) beschadigd is, dan ligt de prijs vaak hoger. Wilt u precies weten hoeveel de reparatie gaat kosten? Kijk dan op onze website, daar ziet u wat voor prijs u kunt verwachten bij elk soort reparatie. 
 

No fix, no fee

Wij hanteren al een tijd lang een zogenaamde no fix, no fee regeling. In het extreem zeldzame geval dat het zelfs onze experts niet lukt om uw PC te herstellen, hoeft u niks te betalen. Gelukkig is dit bijna nooit nodig. Onze monteurs weten namelijk precies wat zij doen en hebben al talloze computers en laptops weten te repareren. 
 

6 maanden garantie

Mac Medic Den Haag levert alleen maar vakwerk. Om u hiervan te verzekeren heeft u na elke reparatie recht op maar liefst 6 maanden garantie. Mocht in deze periode boven water komen dat de reparatie niet goed of niet naar behoren is uitgevoerd, dan zullen wij dit alsnog voor u doen. 
 

Hoelang duurt reparatie PC in Den Haag? 

Veel mensen zijn bang dat ze hun pc dagenlang of misschien wel wekenlang kwijt zullen zijn als ze deze laten repareren. Hier hoeft u bij Mac Medic niet bang voor te zijn. De meeste reparaties zijn namelijk binnen een dag klaar. Dat is wel zo fijn als u uw PC hard nodig heeft voor werk of school. 
 

Binnen één uur 

Sommige reparaties zijn dusdanig eenvoudig voor onze ervaren monteurs, dat ze deze binnen een uur klaar hebben. In dat geval kunt u gewoon bij ons op locatie blijven wachten, dan kunt u die dag nog uw gerepareerde PC mee naar huis nemen. U krijgt tijdens het wachten een kopje koffie aangeboden en u mag gebruik maken van onze gratis WiFi verbinding. Als u wilt mag u ook meekijken met de reparatie. Dat vindt de monteur geen probleem. 
 

Onoplosbaar probleem

In sommige gevallen kan het zo zijn dat er niet direct een oorzaak voor een bepaald probleem wordt gevonden. In dit zeldzame geval is een uitgebreid onderzoek nodig. Dit betekent echter wel dat u uw PC wat langer moet missen. Wij zullen dit daarom eerst met u overleggen. Als u met het onderzoekt instemt houden wij u dagelijks op de hoogte van de vooruitgang. 
 

Reparatie PC in Den Haag door ervaren en bevoegde monteurs 

Alle monteurs werkzaam bij Mac Medic Den Haag zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat zij hebben geleerd voor dit vak en kunnen aantonen dat zij bevoegd zijn om allerlei computers, tablets, laptops en telefoons te repareren. Verder hebben onze monteurs erg veel werkervaring: jaarlijks repareren zij talloze computers, laptops en Macbooks. Dankzij deze ervaring weten zij precies wat ze moeten en waarvoor ze moeten uitkijken bij het repareren van een PC. Uw computer is bij ons dus in goede handen. 
 

Ga niet zelf aan uw PC sleutelen! 

De laatste jaren zien we het steeds vaker: mensen die zelf hun PC openschroeven om even te gaan sleutelen. Dit raden wij alleen aan als u écht weet wat u doet! Anders loopt u de kans dat u uw PC alleen maar verder beschadigd. Dat kost uitendelijk veel meer geld. Laat daarom de reparatie van uw PC over aan de ervaren en erkende monteurs van Mac Medic Den Haag. 
 

Hoogwaardige en gekeurde onderdelen

Tegenwoordig zijn er veel ‘loesje’ computeronderdelen te vinden online. Het is onduidelijk waar ze zijn gemaakt en of ze gekeurd zijn. Om deze reden maken wij voor al onze reparatie alleen maar gebruik van hoogwaardige onderdelen die door het computermerk zelf zijn gekeurd. Op deze manier weten we zeker dat de onderdelen goed en betrouwbaar zijn en dat uw PC na de reparatie weer lang mee zal gaan. 
 

Niet alleen PC reparaties bij Mac Medic Den Haag

Wij voeren niet alleen reparaties uit op PC’s. Ook als u de prestaties van uw computer wilt verbeteren, biedt Mac Medic de uitkomst. Wij kunnen namelijk extra geheugen of werkgeheugen in uw PC inbouwen. Dan kunt u meer bestanden op uw PC opslaan en werkt de computer sneller. 
 

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over de reparatie van uw PC of wilt u ons professionele advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag en geven u vrijblijvend professioneel advies. 
 

Maak nu afspraak voor reparatie PC in Den Haag

Bent u overtuigd en wilt u een afspraak maken? Met onze handige agendatool is dit binnen een paar minuutjes gedaan. U hoeft slechts ‘PC’ en vervolgens het type schade te selecteren. Dan ziet u alle relevante informatie en kunt u meteen een afspraak inplannen. 
 

Ook zonder afspraak

Bent u niet aan een afspraak maken toegekomen? Dat is geen probleem. Ook zonder afspraak kunt u namelijk bij ons terecht. Loop gewoon bij ons naar binnen. Wij kunnen vast wel wat tijd vrijmaken om u verder te helpen. Kijk voordat u langskomt wel eerst naar onze openingstijden, anders staat u wellicht voor een dichte deur. U kunt onze zaak vinden in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Dit is makkelijk bereikbaar met de trein, ander OV en de auto.