Mac Mini

Mac Mini reparatie Den Haag

Bent u in bezit van een Mac Mini maar werkt deze niet meer of werkt deze niet meer naar wens? Dat kan natuurlijk erg vervelend zijn. Laat de reparatie van uw Mac Mini daarom zo snel mogelijk uitvoeren bij Mac Medic in Den Haag. Onze Apple Certified monteurs hebben veel ervaring met het repareren van verschillende modellen Mac Mini, zoals de Mac Mini A1347. De reparatie vindt gewoon plaats op onze locatie in Den Haag, aan de Theresiastraat. De reparatie duurt bovendien niet lang: vaak is de reparatie binnen een uurtje gedaan. Wilt u meer weten, heeft u advies nodig of wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw Mac Mini bij ons in Den Haag? Neem dan snel contact met ons op.
 

Mac Mini reparatie klaar terwijl u wacht

De reparatie van uw Mac Mini bij ons in Den Haag duurt helemaal niet lang. Sterker nog, vaak wordt de reparatie zo snel uitgevoerd, dat u gewoon bij ons op locatie kunt blijven wachten. Dan krijgt u een kopje koffie aangeboden en mag u gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding. Als u wilt, kunt u ook met de reparatie meekijken, dat vinden onze monteurs geen probleem.
 

Geen tijd om te wachten? Geen probleem

Heeft u het druk en heeft u niet de tijd om bij ons op locatie te wachten totdat de reparatie van uw Mac Mini klaar is? Dat is geen probleem. Dan geeft u simpelweg uw defecte Mac Mini af en spreken we een dag en tijdstip af waarop u uw gerepareerde Mac Mini weer kunt ophalen.
 

Kosten reparatie Mac Mini in Den Haag

Helaas is het niet gratis om uw Mac Mini te laten repareren. Als u de prijs van de reparatie echter vergelijkt met de prijs van een nieuwe Mac Mini, dan zult u zich realiseren dat dit een veel goedkopere optie is. De kosten van de reparatie zijn onder andere afhankelijk van het model Mac Mini en het soort schade. Sommige schade is nu eenmaal wat lastiger en complexer om te repareren. Dat soort schade repareren is dus doorgaans wat duurder. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het vervangen van de power unit. Niet alleen het vervangen is lastig, maar ook het onderdeel zelf, de power unit, is niet goedkoop. Wilt u precies weten hoeveel de reparatie u gaat kosten? Kijk dan op onze website, u hoeft slechts uw type Mac Mini en het soort schade te selecteren.
 

Repareren, vervangen en inbouwen

U kunt met uw Mac Mini bij Mac Medic Den Haag voor drie dringen terecht. Dit zijn: reparatie van uw Mac Mini, vervanging van oude onderdelen en het verbeteren van uw Mac. Het repareren spreekt voor zich, een onderdeel is kapot en moet worden gerepareerd. Bij vervanging kan het zo zijn dat een onderdeel oud of versleten is en daardoor vervangen moet worden. Naast reparaties en vervangingen kunnen wij ook de prestaties van uw Mac Mini verbeteren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld extra opslagruimte (SSD) inbouwen of bijvoorbeeld meer werkgeheugen (RAM) inbouwen.
 

No fix, no fee

Wij hanteren altijd een zogenaamde no fix, no fee regeling. Wat dit inhoudt? In het zeldzame geval dat het onze monteurs niet lukt om uw Mac Mini te repareren, hoeft u niks te betalen. Gelukkig gebeurt dit bijna nooit.
 

6 maanden garantie

Om u ervan te verzekeren dat wij alleen maar vakwerk leveren, heeft u na elke reparatie recht op 6 maanden garantie. Mocht in deze periode boven water komen dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, dan wordt dit alsnog voor u gedaan. Ook dit hoeft echter bijna nooit.
 

‘Raak ik mijn gegevens kwijt?’

We zien het maar al te vaak, mensen die bang zijn dat ze hun gegevens kwijt zullen raken of dat per ongeluk zullen worden verwijderd tijdens de reparatie. Wij zorgen ervoor dat alle gegevens die op de Mac Mini staan worden behouden.
 

Reparatie Mac Medic Den Haag door gecertificeerde monteurs

Alle monteurs werkzaam bij Mac Medic Den Haag zijn ervaren en gecertificeerd. Dit betekent dat zij hebben geleerd voor dit vak en aantoonbaar bevoegd zijn om aan uiteenlopende apparaten van verschillende merken, zoals Apple en Samsung, te sleutelen. Bovendien hebben zij jarenlange ervaring. Zij weten dus precies wat ze moeten en waar ze voor moeten uitkijken.
 

Ga niet zelf sleutelen aan uw Mac Mini

Veel mensen denken dat ze zelf wel even hun Mac Mini kunnen repareren. Dit raden wij echter altijd af. De kans is namelijk groot dat u de Mac alleen nog maar verder beschadigd. Ook zijn de onderdelen die u online kunt bestellen vaak niet degelijk. Laat de reparatie van uw Mac Mini daarom over aan de professionals van Mac Medic Den Haag.
 

100% officiële Apple onderdelen

Wij gebruiken voor onze reparaties alleen maar onderdelen en materialen goedgekeurd door Apple zelf. Hiermee voorkomen wij dat er onbetrouwbare en ondegelijke onderdelen worden gebruikt. Ons doel is namelijk dat u weer lang door kunt met uw gerepareerde Mac Mini.
 

Onoplosbaar probleem

Heel af en toe komen wij een probleem aan een Mac Mini tegen dat wij niet direct snappen. Dan gaan wij uitvoerig onderzoek doen om de Mac Mini alsnog te kunnen repareren. Dit gaat wel wat meer tijd kosten. U moet uw Mac dan wat langer missen. Dit communiceren wij en wij houden u bovendien altijd op de hoogte over de vooruitgang van het onderzoek en de reparatie.
 

Maak nu een afspraak

Wilt u uw Mac Mini laten repareren bij Mac Medic Den Haag? Maak dan snel een afspraak. Met onze handige afspraaktool is dit zo gedaan. Ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht, loop simpelweg eventjes bij ons naar binnen. Kijk voordat u langskomt wel eerst even naar onze openingstijden, anders staat u wellicht voor een gesloten deur.
 

Onze locatie in Den Haag

Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze locatie is ideaal: nabij het station en tevens goed bereikbaar te voet, met de fiets en met de auto. Onze openingstijden vindt u op Google en natuurlijk onze website.
 

Reparatie Mac Mini’s, Macbooks en meer

Wij repareren niet alleen maar Mac Mini’s. Nee, wij repareren ook Macbooks en laptops van andere merken, zoals van Asus, Dell en Sony. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies over een reparatie? Neem dan contact met ons op.