Laptop

Laptop reparatie Den Haag

 

Is uw laptop gecrashed of beschadigd? Mac-Medic Den Haag voert naast reparaties op Macs ook reparaties uit op uw laptop! Onze gecertificeerde monteurs in Den Haag hebben veel ervaring met het repareren van allerlei laptops. Zoals onze naam al verklapt repareren wij ook Macbooks, zoals de MacBook Pro. Bij alle laptops weten wij snel het probleem te vinden en vervolgens op te lossen. Dit gebeurt niet alleen voor een eerlijke prijs, maar ook erg snel. Dan kunt u weer snel genieten van uw laptop. Maak daarom nu een afspraak! Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Uw laptop snel gerepareerd in Den Haag

Doorgaans duurt de reparatie van uw laptop bij ons niet al te lang. Vaak hebben onze monteurs binnen een dag (24 uur) het probleem gevonden en vervolgens opgelost. U kunt dus de ene dag uw laptop bij ons inleveren en de dag hierop uw gerepareerde laptop weer ophalen.
 

Probleem niet gevonden?

Soms kan het zo zijn dat zelfs onze ervaren en gecertificeerde monteurs het probleem niet kunnen vinden. Laptops zijn immers complexe apparaten. In deze gevallen zal de reparatie dus wat langer duren. Als dit zo is, wordt u natuurlijk ingelicht en gedurende de reparatie op de hoogte gehouden.
 

Gecertificeerde monteurs

Alle reparaties die worden uitgevoerd bij Mac-Medic Den Haag worden uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Wat ‘gecertificeerd’ inhoudt? Al onze monteurs hebben hier voor geleerd en mogen alle laptops, Macbooks en meer repareren. Ook repareren zij dagelijkse apparaten zoals telefoons en tablets. Zij hebben dus veel ervaring met het repareren van zowel laptops als andere elektronische apparaten. Onze ervaren en erkende monteurs weten dus wat zij doen.
 

Gebruik officiële onderdelen

Op het internet zijn er tegenwoordig talloze laptoponderdelen te vinden. Bij deze onderdelen is het vaak onduidelijk waar ze vandaan komen en door welk bedrijf ze zijn geproduceerd. Deze onderdelen zijn vaak van mindere kwaliteit en zijn daarom minder betrouwbaar. Daarom gebruiken wij alleen maar officiële onderdelen van het merk van de laptop zelf. Denk hierbij aan onderdelen van HP, Sony of Dell.
 

Kosten reparatie laptop in Den Haag

Het repareren van een laptop is helaas niet altijd goedkoop. De kosten zijn afhankelijk van de soort schade. Heeft u een onverklaarbaar probleem aan uw laptop? Als het voor onze monteurs lastig is om deze te vinden en op te lossen, ligt de prijs wat hoger. Wilt u uw laptop accu laten repareren in Den Haag?? Dat is dan weer wat goedkoper. Als u wilt weten hoeveel de reparatie van u laptop bij Mac-Medic Den Haag gaat kosten hoeft u slechts op onze site te kijken. Ook kunt u altijd contact opnemen.
 

Nieuwe laptop of laten repareren?

Veel mensen denken dat ze hun laptop kunnen afschrijven zodra deze het niet meer doet. Ongeacht of het nu aan software of hardware ligt, doorgaans is het goedkoper om de laptop te laten repareren in plaats van een nieuwe te kopen. Alleen als de laptop echt niet meer te redden is, is het voordeliger om een nieuwe aan te schaffen.
 

No fix, no fee

Wij hanteren altijd een no fix, no fee regeling. In het zeldzame geval dat het onze ervaren monteurs niet lukt om uw laptop te repareren, hoeft u dus niks te betalen. Gelukkig gebeurt dit zo goed als nooit.
 

Altijd 6 maanden garantie

Na elke laptop reparatie in Den Haag heeft u maar liefst 6 maanden garantie. Als u er in deze periode achterkomt dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, wordt dit alsnog voor u gedaan. Met deze garantie verzekeren wij dat uw laptop goed en vakkundig gerepareerd wordt.
 

Verzekering bij laptop reparatie Den Haag

In sommige gevallen wordt schade aan de laptop vergoed door de verzekering. Als u bijvoorbeeld uw laptop laat vallen op vakantie, kan het zo zijn dat deze schade onder uw reisverzekering valt. Ook kan de schade aan uw laptop onder uw inboedelverzekering vallen. Wilt u meer weten hierover? Neem dan contact op met uw verzekeraar. U kunt wel alvast vrijblijvend een prijsopgave krijgen.
 

Ben ik gegevens kwijt na reparatie laptop in Den Haag?

Veel mensen zijn bang dat hun gegevens verloren gaan tijdens de reparatie. Hier hoeft u zich bij Mac-Medic Den Haag geen zorgen om te maken. Al uw gegevens worden namelijk behouden bij de reparatie. Nooit zullen uw gegevens worden gewist.
 

Soorten schade aan laptop

Er zijn veel verschillende soorten schade. Elk van deze moet weer op een andere manier worden aangepakt. Neem bijvoorbeeld softwareproblemen. Dit moet heel anders worden aangepakt dan bijvoorbeeld een beschadigd beeldscherm. Gelukkig weten onze monteurs precies hoe zij alle soorten schade aan uw laptop het beste kunnen repareren.
 

Softwareproblemen laptop?

Heeft u probleem met de software op uw laptop of is deze erg traag? Onze monteurs weten waar het probleem aan kan liggen! Zij zoeken het probleem en lossen deze vervolgens op. Dan kunt u weer snel genieten van uw laptop.
 

Beschadigd beeldscherm of toetsenbord

Wanneer u uw laptop laat vallen, is de kans groot dat deze ernstig beschadigd raakt. Wij zien vaak dat het beeldscherm dan kapot is en dat ook het toetsenbord dan niet meer werkt. Soms wil de laptop zelf niet eens meer opstarten. Ook dit weten onze ervaren monteurs doelmatig te herstellen.
 

Alle laptops worden gerepareerd

Ook als u een erg oude laptop heeft die gerepareerd moet worden, kunt u bij Mac-Medic Den Haag terecht. Onze monteurs zijn al jarenlang werkzaam als monteur en weten daarom ook hoe zij de wat oudere laptops moeten repareren.
 

Maak een afspraak voor laptop reparatie in Den Haag

Wilt u uw laptop laten repareren op locatie bij Mac-Medic Den Haag? Maak dan nu een afspraak! Dit is dankzij onze handige agendatool binnen een minuut gedaan. Selecteer uw laptop en de soort schade. Dan ziet u alle relevantie informatie, zoals de prijs en de duur van de reparatie, en kunt u meteen een afspraak maken.
 

Ook zonder afspraak

Ook zonder afspraak kunt u bij ons langskomen. Wij kunnen u vast wel op de korte termijn verder helpen. Voordat u onverwachts langskomt moet u wel even naar onze openingstijden kijken, anders staat u misschien voor een dichte deur.
 

Advies nodig?

Weet u het eventjes niet meer? Heeft u advies nodig over de reparatie van uw laptop? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven professioneel advies.
 

Theresiastraat 69-A

Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, het is immers nabij het Centraal Station. Ook met ander vervoer, zoals de auto, de fiets of te voet zijn wij goed bereikbaar. Onze openingstijden vindt u op onze website of op Google.