Mac Pro

Mac Pro reparatie Den Haag

Bent u in bezit van een Mac Pro van het Amerikaanse Apple maar is deze kapot, beschadigd of werkt deze simpelweg niet meer naar behoren? Laat de reparatie van uw Mac Pro uitvoeren door de experts van Mac Medic Den Haag. Zij hebben immers veel ervaring met het repareren van allerlei soorten Mac Pro’s, waaronder de Mac Pro A1481 en de Mac Pro A1289. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs voeren de reparatie van uw Mac Pro niet alleen snel maar ook vakkundig uit. Zo kunt u snel weer genieten van uw Mac en bent u verzekerd van het feit dat de reparatie 100% goed is gedaan. Wilt u meer weten, heeft u vragen, wilt u vrijblijvend advies of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op!
 

Kosten reparatie Mac Pro op onze locatie in Den Haag

Hoeveel kost het nu om uw Mac Pro te repareren? In eerste instantie zal een reparatie niet al te goedkoop lijken, maar als u het vergelijkt met een compleet nieuwe Mac Pro kopen, zult u zien dat het reuze meevalt. De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het model Mac Pro van belang. Vooral het soort en de ernst van de schade is een belangrijke factor. Wanneer er sprake is van ernstige schade, als er bijvoorbeeld verschillende onderdelen beschadigd of kapot zijn, dan kost dat meer dan slechts het vervangen van de WiFi adapter. Wilt u weten hoeveel de reparatie van uw Mac Pro bij ons in Den Haag gaat kosten? Op onze site vindt u alle relevante informatie over de reparatie.
 

Reparaties binnen één dag

Omdat onze monteurs ervaren en gecertificeerd zijn, weten zij de Mac Pro vaak binnen een dag te repareren. Soms zijn ze zelfs binnen één uur al klaar! Zij weten dankzij hun ervaring precies waar ze naar moeten zoeken, waar ze voor moeten oppassen en hoe ze het moeten aanpakken. Als de reparatie inderdaad maar één uurtje duurt, kunt u overigens gewoon bij ons blijven wachten. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van onze WiFi verbinding. Als u wilt mag u zelfs ook meekijken met de reparatie, dat vindt de monteur geen probleem.
 

Geen tijd, geen probleem

Heeft u geen tijd over om te wachten op de reparatie? Dan kunt u de Mac Pro gewoon bij ons afgeven. Dan spreken we een dag en tijd af waarop u uw gerepareerde Mac Pro weer kunt ophalen.
 

Onverklaarbaar probleem?

Heel soms komen we een defect tegen die we niet direct kunnen oplossen. In die gevallen is uitvoerig onderzoek benodigd. Voor u betekent dat, dat u uw Mac Pro voor een wat langere tijd moet missen. Natuurlijk communiceren wij dit met u. Ook wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang van het onderzoek en de reparatie.
 

No fix, no fee

In het zeldzame geval dat het zelfs onze monteurs niet lukt om uw Mac Pro te repareren, hoeft u niks te betalen. Dit is onze zogenaamde ‘no fix, no fee’ regeling. In de praktijk wordt deze echter bijna nooit toegepast, aangezien onze monteurs haast elk probleem aan uw Mac Pro weten op te lossen.
 

6 maanden garantie

Om u er toch van te verzekeren dat de reparatie goed wordt uitgevoerd, bieden wij al onze klanten maar liefst 6 maanden garantie. Als de Mac Pro binnen deze periode mankementen vertoont die door de reparatie zijn veroorzaakt, zullen wij dit voor u herstellen. Ook als de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, zetten wij dit voor u recht. Net zoals met de no fix, no fee regeling blijkt echter dat dit bijna nooit nodig is.
 

Gecertificeerde en ervaren Apple Technicians

Al onze monteurs hebben veel ervaring en zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat ze hier voor hebben geleerd en bevoegd zijn om allerlei elektronische apparaten, zoals laptops, computers, tablets en telefoons, van verschillende merken te repareren. Dit doen zij snel, uitvoerig, deskundig en vakkundig.
 

Ga niet zelf uw Mac Pro repareren!

Veel mensen denken zelf dat ze wel handig genoeg zijn om ‘eventjes’ hun Mac Pro te gaan repareren. Wat zij zich niet realiseren, is dat het repareren van een Mac Pro, of elk ander apparaat, heel nauw luistert. De kans is dus groot dat zij hun Mac alleen maar verder beschadigen! Voorkom dit door te kiezen voor de experts van Mac Medic Den Haag. Zij weten wél wat zij doen.
 

“Raak ik mijn gegevens kwijt?”

Wij zien vaak dat mensen bang zijn dat hun gegevens tijdens de reparatie worden verwijderd of verloren gaan. Gelukkig kunnen wij er u van verzekeren dat dat bij Mac Medic nooit het geval is. Wij zorgen ervoor dat alle gegevens behouden worden.
 

100% officiële Apple onderdelen

Online zijn er tegenwoordig talloze onderdelen voor producten van Apple te vinden. Deze zijn echter niet de onderdelen van Apple zelf. Ze zijn dus minder betrouwbaar en van mindere kwaliteit. Daarom gebruiken wij alleen maar onderdelen en materialen van Apple zelf. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van onze reparaties en kan uw Mac Pro weer jarenlang mee.
 

Vragen of advies nodig? Neem contact op

Heeft u een vraag over een reparatie of wilt u advies over een nieuwe aankoop? Neem dan vrijblijvend contact op met Mac Medic Den Haag. Wij beantwoorden al uw vragen en geven u professioneel advies.
 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw Mac Pro bij ons in Den Haag? Met onze handige afspraakplanner is dit zo gedaan! U hoeft slechts uw type Mac Pro en het soort schade te selecteren. Dan ziet u alle informatie over de reparatie, zoals de duur en de prijs, en kunt u direct een geschikt datum en tijdstip kiezen.
 

Ook zonder afspraak

Ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht. Loop simpelweg eventjes bij ons naar binnen! Wij hebben vast wel tijd over om u verder te helpen. Voordat u onverwacht langskomt is het wel handig als u naar onze openingstijden kijkt, anders staat u wellicht voor een gesloten deur.
 

Onze locatie aan de Theresiastraat in Den Haag

Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze locatie ligt op loopafstand van Centraal Station Den Haag en is tevens goed te bereiken met ander vervoer, zoals de auto, de fiets of lopend. Onze openingstijden vindt u op onze site of op Google.
 

Mac Pro reparatie Den Haag: niet alleen Mac Pro

Wij repareren niet alleen de Mac Pro of alleen maar Macs. Ook laptops van andere merken worden door onze ervaren en deskundige monteurs gerepareerd. Denk hierbij aan laptops van merken zoals Dell, Asus, Sony en meer.