MacBook Pro

MacBook Pro reparatie Den Haag

Heeft u een MacBook Pro maar is deze kapot of beschadigd? Laat het probleem dan snel oplossen door Mac Medic. Wij voeren de reparatie van uw MacBook Pro uit op onze locatie in Den Haag. Dit doen wij niet alleen snel, maar ook uitvoerig en vakkundig. Bij ons werken namelijk alleen maar de beste gecertificeerde en ervaren monteurs. U bent dus verzekerd van kwaliteit. Ook op andere apparaten van Apple, zoals de MacBook Air of de iMac, voeren wij reparaties uit. Onze monteurs weten haast alle mankementen aan uw MacBook Pro te repareren. U kunt dus weer snel genieten van uw gerepareerde MacBook Pro. Maak nu een afspraak. Vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Reparatie MacBook Pro Den Haag door professionals

Al de monteurs werkzaam op onze locatie in Den Haag zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat zij hebben geleerd voor dit vak en bevoegd zijn om haast alle elektronische apparaten van veel verschillende merken te repareren. Bovendien beschikken al onze monteurs over jarenlange werkervaring. Zij weten dus precies hoe ze bepaalde problemen met uw MacBook Pro moeten aanpakken en waarvoor zij moeten oppassen.
 

Kosten reparatie MacBook Pro Den Haag

Het repareren van uw MacBook Pro lijkt in eerste instantie vrij duur. Wanneer u de kosten van de reparatie vergelijkt met de kosten van een compleet nieuwe MacBook aanschaffen, zult u zien dat het best meevalt. De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van het type schade. Zo is schade aan het beeldscherm duurder dan problemen met de software. Wilt u weten hoeveel het gaat kosten om de schade aan uw MacBook Pro bij ons te laten repareren? U vindt alle relevante informatie over de reparatie, zoals de prijs en de duur, op onze website. Selecteer uw model en het type schade en u ziet direct de info.
 

No fix, no fee

Wij hanteren sinds onze oprichting altijd al een zogenaamde no fix, no fee regeling. Dit houdt in dat in het zeldzame geval dat een reparatie niet lukt, u niks hoeft te betalen. Gelukkig weten onze monteurs in de praktijk bijna altijd wel een manier te vinden om de problemen met uw MacBook Pro op te lossen.
 

6 maanden garantie

Om u ervan te verzekeren dat wij alleen maar vakwerk leveren, heeft u na elke reparatie maar liefst 6 maanden garantie. Mocht in die tijd boven water komen dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, dan zullen wij dit alsnog voor u doen.
 

Reparatie MacBook Pro Den Haag verzekerd?

Wist u dat in sommige gevallen de reparatie van uw MacBook Pro wordt betaald door uw verzekering? Als u voldoet aan bepaalde voorwaarden valt de schade aan uw MacBook namelijk onder uw inboedel of reisverzekering. Voor meer informatie hierover kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar. Wel kunt u bij ons alvast gratis een vrijblijvende offerte aanvragen.
 

Reparatie MacBook Pro binnen een dag

Omdat onze reparateurs zo ervaren zijn, weten zij vaak binnen een dag uw MacBook Pro te repareren. Heel soms lukt het zelfs om de reparatie binnen een paar uur gedaan te hebben! In dat geval kunt u gewoon bij ons blijven wachten. Hoe lang de reparatie precies duurt kunt u vinden op onze website.
 

Onoplosbaar probleem?

Soms is het helaas zo dat zelfs onze monteurs het probleem niet meteen weten te vinden of op te lossen. Mocht dit zo zijn, dan zullen wij dit altijd met u communiceren. Dan moet u helaas uw MacBook Pro wat langer missen. Wij houden contact en houden u op de hoogte van de voortgang van de reparatie.
 

Zelf repareren of laten repareren

Wij zijn dat mensen tegenwoordig er steeds vaker voor kiezen om zelf te gaan proberen hun MacBook te repareren. Het internet staat immers boordevol met informatie, uitlegvideo’s en tutorials over dit onderwerp. Online zijn ook alle benodigde onderdelen te vinden. Wij raden dit echter nooit aan. De kans is namelijk groot dat u uw laptop alleen nog maar verder beschadigd. Ook zijn de onderdelen die u online kunt bestellen vaak niet de officiële van Apple. Laat de reparatie van uw MacBook Pro daarom over aan de professionals van Mac Medic Den Haag.
 

Alleen maar 100% officiële Apple onderdelen

Op het internet zijn tegenwoordig talloze MacBook onderdelen te vinden. Wie deze heeft geproduceerd is onbekend en ook de kwaliteit van deze onderdelen is doorgaans niet al te best. Wij maken daarom alleen maar gebruik van officiële onderdelen van Apple zelf. Deze zijn uitvoerig getest en van hoogwaardige kwaliteit. Door gebruik te maken van deze materialen en onderdelen wordt de kwaliteit van de reparatie gewaarborgd en kan uw gerepareerde MacBook Pro weer jaren mee.
 

Uw gegevens niet kwijt

Al uw gegevens blijven behouden tijdens de reparatie. In geen enkel geval kan het zo zijn dat u de gegevens kwijt bent. Bij Mac Medic Den Haag bent u verzekerd van dit feit.
 

Kapot MacBook Pro beeldscherm?

Wij zien het maar al te vaak: schade aan het beeldscherm van uw MacBook Pro. Onze monteurs weten gelukkig hoe ze deze reparatie snel en doelmatig moeten uitvoeren. Dan ontvangt u binnen een dag uw vernieuwde MacBook Pro met een nieuw, haarscherp beeldscherm.
 

Ook bij andere mankementen aan MacBook Pro

Ook bij andere problemen aan uw MacBook Pro, zoals een kapotte accu, waterschade, problemen aan de software en meer, biedt Mac Medic de uitkomst. Onze monteurs hebben elk Macbook probleem wel eens langs zien komen en weten dus precies wat zij moeten doen.
 

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen of wilt u advies over de reparatie of een nieuwe aankoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Dan weet u waar u aan toe bent.
 

Maak nu een afspraak

Bent u overtuigd? Maak dan snel een afspraak. Dit gaat gemakkelijk dankzij onze agendatool. U hoeft slechts uw model MacBook en het type schade te selecteren. Dan ziet u alle relevante informatie over de reparatie en kunt u direct een afspraak maken.
 

Ook zonder afspraak

Bent u niet aan een afspraak maken toegekomen of bent u toevallig in de buurt? Dat is geen probleem, ook zonder afspraak kunt u gewoon bij ons terecht. Kijk voordat u langskomt wel eerst even naar onze openingstijden, anders staat u wellicht voor een dichte deur.
 

Onze locatie: Theresiastraat 69-A

Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze locatie ligt dicht bij het centrum en het Centraal Station en is bovendien ook goed bereikbaar met de auto of de fiets. Onze openingstijden vindt u op Google of onze website.
 

Reparatie alle MacBook Pro’s en meer in Den Haag

Wij voeren niet alleen reparaties uit op alle soorten MacBook Pro’s, maar ook reparaties op laptops van andere merken, zoals HP, Dell en Lenovo. Ook deze reparaties worden uitgevoerd door onze ervaren en erkende monteurs.